«Козацькому роду нема переводу»: для курсантів ДДУВС провели освітньо-розважальну вікторину

Новини університету

Напередодні Дня захисників і захисниць України у ДДУВС відбулася вікторина під назвою «Козацькому роду нема переводу». Захід організовано та проведено кафедрою теорії та історії держави і права.

В інтелектуальній баталії зійшлися 4 команди курсантів – здобувачів 1 курсу ННІ права та підготовки фахівців для підрозділів Національної поліції, факультетів кримінальної поліції та превентивної діяльності. Метою вікторини стало вшанування військових традицій і звитяг українського народу, а також зміцнення патріотичного духу у суспільстві.

Відкрила захід завідувачка кафедри Валентина Боняк, яка звернулася до героїчних сторінок історії українського війська – від звитяг запорізьких козаків до славетних перемог сил безпеки й оборони України. Професорка побажала учасникам чесної боротьби та перемоги найкращим.

Завдання вікторини носили різноплановий характер, вимагали від здобувачів не лише швидкої реакції та злагодженості усередині команди, але й глибоких знань з історії України, історії держави і права, конституційного права. Між учасниками велася напружена й активна інтелектуальна боротьба.

До складу журі увійшли науково-педагогічні працівники кафедри теорії та історії держави і права, а модераторами заходу виступили доцентка кафедри Юлія Завгородня та старша викладачка Юлія Олійник. За підсумками проведеної вікторини перемогу з 19-ма балами виборола команда факультету підготовки фахівців для підрозділів кримінальної поліції у складі Владислава Пелиха, Іллі Гордієнка, Єлизавети Ілящет, Сергія Трухоня та Віталія Паніна.

За словами організаторів, усі учасники освітньо-виховного заходу отримали гарний настрій та цінний досвід командної боротьби.

 

 


165