Студенти ДДУВС змагалися у спортивному орієнтуванні

Новини університету

Студенти Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ взяли участь у змаганнях зі спортивного орієнтування. Захід відбувся у Центральному парку культури та відпочинку ім. Т. Г. Шевченка з нагоди Всесвітнього дня туризму.

Участь у спортивному івенті взяли 32 здобувачі ННІ права та інноваційної освіти за спеціальністю «Правоохоронна діяльність». Викладачі кафедри фізичного виховання та тактико-спеціальної підготовки продемонстрували учасникам ключові вміння: як орієнтувати карту на місцевості, бачити взаємозв’язок між умовними знаками та читати рельєф. В особисто-командних змаганнях здобувачам необхідно було швидко знайти контрольні пункти та дістатися до них найкоротшим шляхом, який вони обирали самостійно.

«Змагання виявилися емоційними та динамічними. Командам вдалося не лише спланувати стратегію руху, а й показати свої фізичні можливості при подоланні природніх перешкод. Усі проявили кмітливість, наполегливість та витримку – тож побажаємо частіше відкривати для себе нові місця та жити з іскрою в очах!» – відзначила завідувачка кафедри фізичного виховання та тактико-спеціальної підготовки ДДУВС Ірина Скрипченко.

У командному заліку перемогу виборола група Б-ПД 333. Друге місце у команди Б-ПД 332, третє – у Б-ПД 331.

В особистому заліку місця розподілилися наступним чином:

1 місце – Денис Кісельов (Б-ПД 333);

2 місце – Діана Новікова (Б-ПД 333);

3 місце – Данил Тяптя (Б-ПД 332).

Організатори переконують: набуті навички стануть корисними для студентів у подальшій професійній діяльності, а також знадобляться в умовах військового стану.

 

 


143