Курсанти ДДУВС відвідали урочистий захід за участі Міністра внутрішніх справ України Ігоря Клименка

Новини університету

Захід з нагоди Дня захисників і захисниць України відбувся у київському кінотеатрі «Жовтень» за участі високопосадовців МВС та представників ЗВО системи МВС.

Відкрив зустріч та привітав усіх присутніх Міністр внутрішніх справ України Ігор Клименко. У промові він зазначив: «Ми сильні в любові до нашої держави і ми маємо воювати до того часу, допоки останній окупант не покине нашу землю. Хотів би кожному з присутніх подякувати за ваш життєвий вибір та побажати не втомитися на шляху до Перемоги!».

Участь у заході також взяли Державний секретар МВС Інна Ящук, директор Департаменту освіти, науки та спорту МВС Олександр Тарасенко, перший заступник Голови Національної поліції України Максим Цуцкірідзе та начальник Департаменту патрульної поліції Євген Жуков.

Дніпропетровський державний університет внутрішніх справ представили 10 курсантів на чолі із заступником директора ННІ права та підготовки фахівців для підрозділів Національної поліції Андрієм Андреєвим.

У ході зустрічі курсанти переглянули відеоролики про діяльність підрозділів «Гвардії наступу», а також особисто поспілкувалися із представниками та керівниками підрозділів, які воюють безпосередньо на лінії зіткнення.

Делегацію від ДДУВС організатори відзначили як найактивніших учасників: курсанти активно задавали питання, дискутували та обговорювали злободенні теми.

Спікери наголосили також на важливості фізичної й тактичної підготовки, а також поглибленому вивченні іноземних мов, оскільки багато озброєння поступає зараз саме з-за кордону. Загалом, як зазначили учасники, зустріч вийшла дуже патріотичною та атмосферною.

 

 


296