У ДДУВС пройде конкурс есе серед здобувачів вищої освіти

Анонси університету

Захід пройде з метою пошуку обдарованої молоді та створення умов для її творчого розвитку.

З 5 квітня 2024 року по 15 травня 2024 року у Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ пройде науково-популярний конкурс есе здобувачів вищої освіти «Україна-Литва: співпраця заради європейської безпеки».

Збір конкурсних робіт триватиме до 22 квітня 2024 року.

Для участі необхідно до 22 квітня 2024 року надіслати есе в електронному вигляді та заявку учасника на адресу vonr@dduvs.in.ua з приміткою «На конкурс есе: «Україна-Литва: співпраця заради європейської безпеки».

Вимоги до оформлення есе:

Обсяг есе – не більше 2 сторінок у форматі Microsoft Word; шрифт Times New Roman, 14; інтервал – одинарний; поля сторінок: ліве – 3 см, праве – 1 см, нижнє, верхнє – 2 см.

Заявку на участь необхідно подавати згідно встановленої форми (посилання).

У період з 22 квітня до 10 травня 2024 року конкурсна комісія проведе рецензування надісланих робіт і визначить переможців конкурсу.

Інформація про переможців, їхні роботи, а також рейтинговий список робіт (за результатами рецензування) буде розміщена на сайті Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ.
Довідки за телефоном: 067-561-38-19, відділ організації наукової роботи.

Переможців визначить конкурсна комісія, сформована з професорсько-викладацького складу ДДУВС та представників консульства Литовської Республіки.

Напрями конкурсу та форма подачі заявки – в додатку.

За результатами переможці конкурсу отримають відповідні дипломи.

 

 


44