Техніка ударів та пересування по рингу: у ДДУВС пройшло тренування зі східних єдиноборств

Новини університету, Спорт для військових ветеранів

У Дніпровському державному університеті внутрішніх справ тривають заняття зі східних єдиноборств для військових ветеранів. Заходи проводить кафедра спеціальної фізичної підготовки.

Спорт посідає одне з важливих місць у реабілітації ветеранів: у ДДУВС систематично проходять тренування з тенісу, вогневої підготовки та східних єдиноборств.

На занятті зі східних єдиноборств учасники відпрацьовували техніку ударів, пересування по рингу тощо. Тренував спортсменів викладач кафедри спеціальної фізичної підготовки ДДУВС Володимир РОГАЛЬСЬКИЙ.

Заняття єдиноборствами сприяють тонусу м’язів, тренують органи дихання та серцево-судинну систему. Крім того, багато військових, які приходять на спортивні заняття до ДДУВС, до поранень захоплювались східними єдиноборствами і зараз поновлюють навички.

Сьогодні Дніпровський державний університет внутрішніх справ дає можливість займатися адаптивними видами спорту – як інструментом соціальної інтеграції та адаптації до мирного життя: йдеться не лише про фізичну активність, а й про підтримку та розвиток здібностей.

ДДУВС запрошує на щотижневі тренування зі східних єдиноборств щочетверга, о 15:00, за адресою: просп. Науки, 26.

Захід проведено у рамках реалізації проєкту Департаменту освіти, науки та спорту МВС «Дружня підтримка». #дружня_підтримка

 

 


87