У ДДУВС проведено інструктаж перед відправкою у відпустку

Інформаційно-комунікаційні заходи з питань запобігання корупції, Новини університету

Проінструктовано здобувачів факультету підготовки фахівців для підрозділів кримінальної поліції Національної поліції України Дніпровського державного університету внутрішніх справ.

Захід провів декан факультету Сергій БАЛАБАН. Він акцентував увагу на особистій безпеці здобувачів вищої освіти під час відпустки, відповідальності, недопущенні порушень службової дисципліни та законності.

Завідувач відділення моніторингу майор поліції Іван ПАВЛОВЦЕВ наголосив на суворій відповідальності за порушення службової дисципліни, можливих наслідках протиправних дій.

Завідувач відділення психологічного забезпечення відділу кадрового забезпечення ДДУВС Сергій ВИШНЕВСЬКИЙ зауважив про важливість підтримки морально-психологічного стану здобувачів вищої освіти під час відпустки та про недопущення конфліктів.

Уповноважений з антикорупційної діяльності Руслан ЛУПИР звернув увагу здобувачів на необхідність неухильного дотримання вимог Закону України «Про запобігання корупції», формування у курсантів політики нульової толерантності до проявів корупції тощо.

 

 


64