Автошкола для осіб з інвалідністю: пишаємось кожним!

Новини університету

Щодня Автошкола для осіб з інвалідністю ДДУВС поруч зі слухачами йде одним шляхом до спільної мети: надати кожному з тих, хто зайшов у автоклас або отримав послуги онлайн, можливість пересуватися вільно, не залежати від маршрутів та транспорту, почуватися впевнено, адже віднедавна вони – Водії.

Хтось долав кілометри заради мрії та кожного заняття приїздив з прифронтового міста Донеччини. Хтось не вагаючись ухвалив для себе єдине вірне рішення та протягом 48 годин після початку повномасштабного вторгнення вже був на передовій.

Хтось знав, що у нього за спиною – підтримка родини та близьких, тому зміг подолати труднощі адаптації та реабілітації та сьогодні впевнено крокує на вже звичному протезі до дверей власного авто.

Хтось пояснює своє рішення навчатися в Автошколі для осіб з інвалідністю із жартами, мовляв, раніше й не було нагоди отримати посвідчення, адже «…тоді у мене були свої ноги, міг ходити, не їздити, а зараз одна нога – чужа».

Хтось свариться на специфічність руху у м. Дніпро та щільність дорожнього трафіку, але з першої спроби йде та отримує посвідчення категорії С1.

Всіх слухачів Автошколи для осіб з інвалідністю єднає одне – всі вони задоволені і процесом навчання, і якістю подачі матеріалу, стали майже друзями з інструкторами та зрозуміли, що теорія – не така вже й нудна річ! Новачкам випускники Автошколи ДДУВС радять сумлінно навчатися та не забувати про самоосвіту: знайомитися з додатковими матеріалами, з порадами профільних експертів тощо. І найголовніше, відмічає кожен з учнів, – отримання категорії В та С1 значно розширює горизонт потенційних пошуків роботи та варіантів працевлаштування.

Документи для реєстрації можна подати онлайн.

Довідки за телефоном: 093 676 59 26.

Адреса: м. Дніпро, просп. Науки, 26.

 

 


27