Тренування з вогневої підготовки для військових на базі ДДУВС

Новини університету, Спорт для військових ветеранів

Щотижневі заняття проводяться викладачами кафедри вогневої підготовки Дніпровського державного університету внутрішніх справ.

Систематичні заходи з реабілітації проходять в університеті вже понад півроку: ДДУВС комплексно підходить до тренувань та соціальної адаптації, пропонуючи військовим ветеранам настільний теніс, єдиноборства, армреслінг, шахи тощо.

Цього разу в тирі вивчали типи та різновиди патронів, призначення, бойові властивості та будову пістолетів, пістолети, які знаходяться на озброєнні МВС України. Обов’язковою частиною заняття є інструктаж з питань дотримання заходів безпеки при поводженні зі зброєю.

Розглянули матеріальну частину пістолета ФОРТ-12Р та тренувались влучно вести вогонь по мішенях. У межах вправи № 11 курсу стрільб з пістолету учасники мали зробити по три постріли в нерухому мішень без обмежень у часі.

Викладач кафедри вогневої підготовки ДДУВС Максим КАЛЕМАН аналізував виконання стрілецьких вправ та зазначив високу наполегливість та цілеспрямованість під час навчання.

Тренування з вогневої підготовки проведено у рамках реалізації проєкту Департаменту освіти, науки та спорту МВС «Дружня підтримка». #дружня_підтримка

 

 


35