Інна ЯЩУК відвідала Дніпровський ліцей безпекового спрямування та національно-патріотичного виховання МВС

Ліцей МВС, Новини університету

В рамках робочого візиту Державний секретар Міністерства внутрішніх справ України зустрілась з керівництвом університету та ліцею, поспілкувалася з майбутніми ліцеїстами та батьками вступників.

8 серпня 2024 року урозпочалися вступні іспити, які тривали до 11 серпня. У день фінального випробування з української мови вступники мали нагоду поспілкуватися із Інною ЯЩУК.

«Ви будете першими, для кого новостворений Ліцей відкриє свої двері. Тож щиро бажаю вам впевненості та вірю, що сьогоднішній день стане успішним для кожного з вас!», – зазначила Державний секретар МВС.

Під час зустрічі з батьками вступників Інна Ящук наголосила, що найважливішим завданням 5 ліцеїв, які відкривають МВС сьогодні, – це підтримка і якісна освіта для дітей героїв, працівників органів та підрозділів системи МВС, дітей військовослужбовців ЗСУ, які несуть службу від 2014 року став на захист держави з початком повномасштабного вторгнення.

«Серед героїв є поранені, зниклі безвісти, полонені. Завдання Міністерства внутрішніх справ сьогодні, як і держави в цілому, – підтримка родин, які того потребують», – зазначила Інна ЯЩУК.

Під час огляду ліцею та прилеглої території, Держсекретар відзначила умови для навчання та проживання: сучасне освітнє обладнання, рекреаційні зони та спортивні майданчики, кімнати, надійні укриття, безпека території.

На вступ до Дніпровського ліцею безпекового спрямування та національно-патріотичного виховання цього року зареєструвалися понад 130 претендентів, зокрема з Дніпропетровської, Миколаївської та Харківської областей.

Вже за кілька днів ті, хто успішно склав іспити, будуть внесені до списків рекомендованих до зарахування на навчання у Дніпровському ліцеї МВС.

 

 


285