Мета та впевненість: нові випускники Автошколи для осіб з інвалідністю ДДУВС

Новини університету

За півтора року роботи Автошколи на базі університету кількість її слухачів склала вже понад 50 осіб. Кожен з них стає частиною великої родини водіїв, отримуючи посвідчення категорії В або С1.

Хлопець із незвичним ім’ям Ельйор – військовий, який після строкової служби став на захист України, пригадав 24 лютого 2022 року, коли «…зателефонував побратим із тривожною новиною – одночасно за вікнами вже вибухало та вили сирени». Сьогодні молодий військовий – ветеран, але впевнено стоїть на спортивному протезі, займається спортом (гребля на ялах), залучає доньку до ранішніх пробіжок та повноцінно працює. Його діяльність напряму пов’язана з виготовленням протезів: Ельйор впевнений, що його щоденна праця – це той невеликий внесок, який стане у нагоді побратимам, які, на жаль, все частіше потребують такого роду допомоги. Сам Ельйор отримав важку травму та втратив кінцівку наприкінці 2022 року.

Про водійське посвідчення думав вже давно, тож після повної реабілітації не вагався та розпочав навчання. Каже, що теорія була складнішою за практику, трохи було хвилювання, але, як зазначив сам учень, – «…після фронту вже майже нічого не страшно».

На іспиті була присутня також й Оксана. Дівчина має вади опорно-рухового апарату, але попри все йде до своєю мети: дуже хоче возити дитину до школи на власному авто. Тож сама собі пообіцяла та мала здійснити мрію – отримала водійське посвідчення.

Аби привітати слухачів до сервісного центру прибули проректор ДДУВС Ігор КОВАЛЬОВ та керівник Автошколи для осіб з інвалідністю Євген ХОХЛОВ.

Щиро вітаємо випускників та бажаємо легкої дороги й подальших звершень!

Документи для реєстрації можна подати онлайн.

Довідки за телефоном: 0936765926.

Адреса: м. Дніпро, просп. Науки, 26.

 

 


46