Публічне громадське обговорення щодо присвоєння Дніпровському ліцею безпекового спрямування та національно-патріотичного виховання імені Олександра ГОСТІЩЕВА

Анонси університету, Ліцей МВС, Новини університету

Дніпровський державний університет внутрішніх справ оголошує проведення електронних консультацій з громадськістю.

Інформація про ГОСТІЩЕВА Олександра Євгеновича

Соціальні групи населення та зацікавлені сторони: державні службовці, посадові особи місцевого самоврядування, громадські активісти, експерти, представники засобів масової інформації, працівники та здобувачі освіти Дніпровського державного університету внутрішніх справ.

 

Пропозиції/зауваження подавати за наступною формою:

• прізвище, ім’я, по батькові;

• адреса електронної пошти;

• назва організації, яку представляєте (у разі потреби);

• зміст зауваження/пропозиції.

 

Електронна адреса, контактний номер: (056) 756-46-32, lyceum@dduvs.edu.ua Недря Кирило Михайлович.

 

Порядок акредитації представників засобів масової інформації:

1. Акредитація представників засобів масової інформації здійснюється відповідно до Конституції України, законів України «Про інформацію», «Про доступ до публічної інформації», «Про друковані засоби масової інформації (пресу) в Україні», «Про телебачення і радіомовлення», «Про інформаційні агентства».

2. Метою акредитації є сприяння професійній діяльності акредитованих представників засобів масової інформації та оперативному, всебічному, об’єктивному інформуванню громадськості про хід публічного обговорення.

3. Процедура акредитації представників загальнонаціональних, регіональних та місцевих засобів масової інформації та незалежних журналістів здійснюється через відділення комунікацій Університету.

4. Право на акредитацію мають представники засобів масової інформації України, незалежні журналісти, а також іноземні кореспонденти та представники іноземних засобів масової інформації, акредитовані Міністерством внутрішніх справ України, Міністерством іноземних справ України, Міністерством оборони України.

5. Тимчасова акредитація надається представникам засобів масової інформації на підставі їх заявки із зазначенням строку акредитації в разі заміни постійно акредитованої особи у випадку її хвороби, відпустки, відрядження тощо.

6. Заявка про акредитацію подається на ім’я ректора Дніпровського державного університету внутрішніх справ до відділення комунікацій університету у письмовому вигляді на офіційному бланку засобу масової інформації за підписом керівника засобу масової інформації та засвідчується печаткою засобу масової інформації.

7. У заявці вказується:

повна назва засобу масової інформації, тираж, періодичність, територія розповсюдження (мовлення), поштова та електронна адреса редакції, номер телефону та факсу редакції;

прізвище, ім’я, по-батькові головного редактора засобу масової інформації;

прізвище, ім’я, по-батькові представників засобу масової інформації, акредитація яких запитується, та їх фах (журналіст, оператор, фотокореспондент тощо);

номери контактних телефонів, електронні адреси осіб, акредитація яких запитується;

вид запитуваної акредитації (постійна, тимчасова).

8. До заявки додається:

прескарта (у вигляді скан-копії), що підтверджує професійний фах заявника;

фотокартка кожної особи, вказаної в заявці, в електронному вигляді; скан-копія паспорту або ID-картки.

9. Кожній акредитованій особі не пізніше, ніж за п’ять (5) днів після подання документів для проходження акредитації, видається посвідчення – акредитаційна картка, в якій вказується прізвище, ім’я, по-батькові, назва засобу масової інформації, посада (журналіст, технічний представник ЗМІ (оператор), яка дійсна тільки при наявності документа, що засвідчує особу.

Кількість представників ЗМІ – не більше двох представників від кожного акредитованого засобу масової інформації.

10. Інформація про час та місце проведення публічного обговорення повідомляється акредитованим особам після запиту до відділення комунікацій Університету.

11. Акредитація припиняється у випадку: порушення законів України, умов і загального режиму роботи приймальної комісії, встановлення в судовому порядку фактів поширення недостовірної інформації, що завдала шкоду діловій репутації, честі і гідності фізичних і юридичних осіб, власності; поширення інформації, що не відповідає дійсності; завершення строку тимчасової акредитації; порушення Статуту та Правил внутрішнього розпорядку університету.

12. Спори, які виникають, вирішуються в порядку, встановленому чинним законодавством України.

Строк проведення консультацій: до 17 жовтня 2024 року.

Строк і спосіб оприлюднення результатів консультацій: 21 жовтня 2024 року, висвітлюється на офіційному веб-сайті ДДУВС.

Публічне громадське обговорення щодо присвоєння Дніпровському ліцею безпекового спрямування та національно-патріотичного виховання Дніпровського державного університету внутрішніх справ імені Олександра ГОСТІЩЕВА, підполковника поліції, командира штурмового полку «Цунамі» відбудеться 23 жовтня об 11:00. Обговорення буде проведено у формі онлайн-зустрічі з громадськістю та іншими зацікавленими органами. Долучитися до зустрічі можна буде за покликанням: us02web.zoom.us

З питань щодо участі у круглому столі звертайтеся за телефоном (056) 756-46-32.

Результати проведеного публічного громадського обговорення будуть оприлюднені 25жовтня 2024 на офіційному вебсайті ДДУВС.

 

 


195