У ДДУВС проведено психодіагностичне тестування курсантів

Новини університету

Тестування проведено в рамках психологічного супроводження табірного збору з курсантами перших курсів набору 2024 року психологами університету.

Захід проведений з метою вивчення мотиваційної спрямованості та психологічних якостей курсантів для подальшого навчання та несення служби, оцінки особливостей поведінки, а також для вчасного виявлення психологічних проблем.

Кожний курсант отримав особистий робочий зошит психологічного супроводження курсантів набору 2024 року, розроблений відділенням, який містить практичні поради психолога під час адаптації до нових умов, різні проективні методики та психодіагностичні тести, серед них: багатофакторний особистісний опитувальник FPI, індивівідувально-типологічний опитувальник ITO, опитувальник Томаса-Кілманна: типи поведінки у конфлікті, методика визначення схильності до суїцидальної поведінки (М. Горська).

Курсантів було проінформовано щодо завдань та функцій відділення психологічного забезпечення, постійної та цілодобової можливості кожного отримати безоплатну кваліфіковану психологічну допомогу у разі потреби та були надані мобільні телефони психологів відділення психологічного забезпечення.

Захід проведено з дотриманням безпекових вимог.

 

 


20