До Дніпровського ліцею безпекового спрямування та національно-патріотичного виховання МВС прибули ліцеїсти першого набору

Ліцей МВС, Новини університету

У ліцеї навчатимуться діти з Дніпра, Кривого Рогу, Новомосковська, Житомира та інших міст та областей України. Загалом цьогорічний набор склав 150 осіб.

Відсьогодні для ліцеїстів розпочався новий та надважливий етап життя: початок вступного курсу ліцеїста. Новостворені ліцеї МВС України – це високоякісні заклади для здобуття середньої освіти, де для ліцеїстів організовані найкращі спеціалізовані класи, розроблені навчальні програми, створені всі умови для всебічного розвитку.

Учні разом з батьками приїхали до ліцею, познайомились із викладачами та вихователями, після чого пройшло заселення до кімнат навчально-побутового корпусу, де діти будуть жити протягом найближчих двох років.

Під час шикування на стройовому плацу ліцею учні познайомились із вихователями взводів, які допомагатимуть їм адаптуватися до нового етапу життя та навчання. Вже сьогодні ліцеїсти отримали нові однострої та взяли участь у стройовому огляді.

У Дніпровському ліцеї безпекового спрямування та національно-патріотичного виховання з вересня навчатимуться діти захисників і захисниць України. Окрема увага надаватиметься формуванню цінностей та патріотичному складнику у вихованні особистості, а також фізичному розвитку.

 

 


213