У ДДУВС продовжуються захисти дисертацій на здобуття ступеня доктора філософії з галузі знань 08 «Право» за спеціальністю 081 «Право»

Новини університету

Захист відбувся під час засідання спеціалізованої вченої ради.

Віталій КОЗІН підготував дослідження на тему «Адміністративна відповідальність за правопорушення у бюджетній сфері: адміністративно-правові та фінансово-правові аспекти». Науковий керівник – Віта КОНОНЕЦЬ, доктор юридичних наук, професор, старший науковий співробітник науково-дослідної лабораторії превентивної діяльності та соціологічних досліджень ДДУВС.

Голова ради – Олександр ЮНІН, доктор юридичних наук, професор, проректор ДДУВС.

Рецензенти:

• Роман МИРОНЮК, доктор юридичних наук, професор, професор кафедри адміністративного права, процесу та адміністративної діяльності ДДУВС;

• Олексій КАМИШАНСЬКИЙ, кандидат юридичних наук, заступник директора інституту післядипломної освіти та заочного навчання – завідувач відділення організації підвищення кваліфікації та спеціалізації ДДУВС.

Офіційні опоненти:

• Олексій ДНІПРОВ, доктор юридичних наук, старший дослідник, ректор Київського національного університету будівництва і архітектури;

• Ганна БЛІНОВА, доктор юридичних наук, професор, професор кафедри цивільного, господарського та екологічного права Національного технічного університету «Дніпровська політехніка».

На підставі результатів відкритого голосування спеціалізована вчена рада присудила Віталію КОЗІНУ ступінь доктора філософії з галузі знань 08 «Право» за спеціальністю 081 «Право».

 

 


33