У Дніпровському ліцеї безпекового спрямування та національно-патріотичного виховання МВС пройшло урочисте відкриття вступного курсу ліцеїста

Ліцей МВС, Новини університету

У заході взяли участь ліцеїсти, курсанти, керівництво ліцею та ректор Дніпровського державного університету внутрішніх справ.

Метою вступного курсу є проведення заходів з адаптації учнів до освітньої діяльності в ліцеї, що належить до сфери управління МВС України. Вступний курс сприятиме підвищенню мотивації до опановування знань та навичок в умовах ліцею.

Заходи розпочались на стройовому плацу ліцею із виконання Державного Гімну України. До всіх присутніх звернувся ректор ДДУВС Олександр МОРГУНОВ та зазначив, що ліцеїсти свідомо обрали шлях майбутнього захисника Батьківщини. Ректор акцентував увагу, що вступний курс є стартовим етапом, який підготує учнів до майбутнього навчання, загартує їх волю та характер.

Директор ліцею Олександр ТВЕРДОХЛІБ побажав учням плідного та цікавого навчання, мати змогу проявити себе та підготуватися до майбутнього вступу до закладів вищої освіти.

Всі присутні вшанували пам’ять загиблих Героїв хвилиною мовчання.

Наприкінці заходу ліцеїсти взяли участь у патріотичному флешмобі.

У Дніпровському ліцеї безпекового спрямування та національно-патріотичного виховання навчаються діти захисників і захисниць України. Особлива увага приділяється формуванню цінностей та патріотичному складнику у вихованні особистості, а також фізичному розвитку.

 

 

 


150