Тренування зі снайпінгу для курсантів ДДУВС

Новини університету

У рамках підготовки до змагань з практичної стрільби та снайпінгу кафедрою вогневої підготовки спільно з інструкторами Громадської Спілки «ТУР» було організовано тренування збірної команди університету.

Для курсантів ДДУВС проведені дводенні тренування з первинної військової підготовки

Новини університету

Захід організовано кафедрами тактико-спеціальної підготовки та вогневої підготовки на тактичному полігоні Дніпровського державного університету внутрішніх справ в рамках проведення табірного збору.

Інформаційно-мотивуюче заняття «Формування навичок самоорганізації свого вільного часу. Самодисципліна та самоорганізація»

Новини університету

Заняття проведено відділенням психологічного забезпечення Дніпровського державного університету внутрішніх справ для курсантів нового набору.

Патріотичний браслет: майстер-клас до Дня Державного Прапора України в ДДУВС

Новини університету

Захід організовано активом факультету підготовки фахівців для органів досудового розслідування Національної поліції України Дніпровського державного університету внутрішніх справ.

У Дніпровському ліцеї безпекового спрямування та національно-патріотичного виховання МВС відзначили День Державного Прапора України

Ліцей МВС, Новини університету

Участь у заході взяли представники керівництва Дніпровського державного університету внутрішніх справ, керівний склад ліцею, учні та курсанти ДДУВС.

Вітання ректора Олександра МОРГУНОВА з нагоди Дня Державного Прапора України

Новини університету

Шановні колеги, викладачі та офіцери, здобувачі вищої освіти Дніпровського державного університету внутрішніх справ. Сьогодні, 23 серпня, ми відзначаємо одне з наших найважливіших свят – День Державного Прапора України.