Для курсантів ДДУВС проведені дводенні тренування з первинної військової підготовки

Новини університету

Захід організовано кафедрами тактико-спеціальної підготовки та вогневої підготовки на тактичному полігоні Дніпровського державного університету внутрішніх справ в рамках проведення табірного збору.

Під час заняття відпрацьовано тактику дій малих груп на відкритій місцевості, отримано початкові навички поводження з автоматичною зброєю.

Набуто навички інженерної підготовки шляхом облаштування одиничного окопу для стрільби, здобувачі ознайомилися з облаштуванням інженерних фортифікаційних ліній захисту рівня взводу та відпрацьовано тактику дій малої групи в обороні: утримання займаної позиції, тактика використання гранат та заходи безпеки під час їх безпосереднього застосування.

Під час заходу здійснено психологічний супровід – контроль реакції курсантів на психологічні та фізичні навантаження, розгорнуто локацію, де проходило відпрацювання вправ щодо стабілізації та відновлення психічного та емоційного стану, ознайомлення з правилами надання першої психологічної допомоги.

Курсанти розглянули алгоритм зупинки масивних кровотеч шляхом накладання кровоспинного турнікету на кінцівки постраждалих.

На локаціях розглянуто основи управління БПЛА й тактику їх використання у поліцейській діяльності.

Участь у тренуванні взяли понад 100 осіб.

Тренування з військової підготовки триватимуть: отриманий досвід та навички буде використаний здобувачами у освітньому процесі та в подальшому – у професійній діяльності.

 

 


39