Інформаційно-мотивуюче заняття «Формування навичок самоорганізації свого вільного часу. Самодисципліна та самоорганізація»

Новини університету

Заняття проведено відділенням психологічного забезпечення Дніпровського державного університету внутрішніх справ для курсантів нового набору.

Основною метою заняття є відпрацювання здобувачами правильного та конструктивного розподілу свого часу, формування організованості та ефективності у навчально-службовій діяльності.

Учасники активно брали участь в обговоренні основних причин, які впливають на нестачу часу, та поділилися власним досвідом організації процесів.

Особливе зацікавлення у курсантів викликала практична вправа «Мій головний ресурс у досягненні цілей». Під час неї учасники мали можливість побачити, наскільки важливо дотримуватися внутрішнього балансу з метою недопущення професійного чи особистісного вигоряння.

Психологами наголошено на основних рекомендаціях щодо розвинення самодисципліни та розглянуто основні відмінності між самодисципліною та самоорганізацією.

Більша частина зустрічі пройшла у форматі живого спілкування та відпрацювання практичних навичок.

 

 


18