У Дніпровському ліцеї безпекового спрямування та національно-патріотичного виховання МВС відзначили День Державного Прапора України

Ліцей МВС, Новини університету

Участь у заході взяли представники керівництва Дніпровського державного університету внутрішніх справ, керівний склад ліцею, учні та курсанти ДДУВС.

Заходи розпочались із шикування учнів ліцею безпекового спрямування та національно-патріотичного виховання МВС під керівництвом офіцерів-вихователів.

Після виконання Державного Гімну України та урочистого підняття Державного Прапора України до всіх присутніх звернувся тимчасово виконуючий обов’язки директора закладу освіти Кирило НЕДРЯ.

Кирило НЕДРЯ привітав усіх присутніх з Днем Державного Прапора України, зазначив про важливість цього символу для згуртування нації та плекання прагнення до Перемоги та акцентував, що ставитись до прапора необхідно шанобливо, як елемент символіки однострою – носити з гідністю.

Після урочистого заходу керівництвом ліцею заплановані інші тематичні заходи з нагоди Дня Державного Прапору, у яких буде задіяний особовий склад ліцею.

 

 

 


109