Спортивні змагання в рамках табірного збору

Новини університету

Заходи організовані кафедрою спеціальної фізичної підготовки ДДУВС та проведені з метою підвищення рівня фізичної витривалості, загартованості, національного та військово-патріотичного виховання.

Після виконання Державного Гімну України та вшанування пам’яті загиблих героїв хвилиною мовчання, до курсантів звернувся проректор ДДУВС Ігор КОВАЛЬОВ. Проректор зазначив, що спорт допомагає курсантам ставати справжніми правоохоронцями, адже від сили та вправності поліцейських часто залежить захищеність життя та здоров’я громадян.

Завідувач кафедри спеціальної фізичної підготовки Віктор БОГУСЛАВСЬКИЙ провів інструктаж для збірних команд.

Програма заходу складалася з кількох видів спортивних випробувань: боротьба сумо, міні-футбол, перетягування канату та військово-спортивна естафета.

За результатами змагань, перше місце у дисциплінах сумо, міні-футбол та перетягування канату посіла команда факультету підготовки фахівців для органів досудового розслідування Національної поліції України.

У військово-спортивній естафеті першість виборола команда факультету підготовки фахівців для підрозділів кримінальної поліції Національної поліції України.

 

 


54