У ДДУВС нагородили спортсменів

Новини університету

Дипломи, грамоти та медалі отримали курсанти, які брали участь в обласному чемпіонаті з дзюдо, та представники команд спортивного свята Дніпровського державного університету внутрішніх справ.

Шикування пройшло на стройовому плацу університету. Після вшанування пам’яті полеглих захисників до присутніх звернувся проректор ДДУВС Ігор КОВАЛЬОВ.

Ігор КОВАЛЬОВ акцентував увагу, що серед здобувачів вищої освіти багато гідних чемпіонів, які вже досягли значних спортивних успіхів, а також закликав наслідувати їх приклад.

Під час шикування за 1 місце на чемпіонаті Дніпропетровської області з дзюдо нагороджено курсанта навчальної групи СР-231 Дмитра КІРНОСА (вагова категорія до 55 кг); за 1 місце нагороджено курсантку навчальної групи ДР-343 Юлію ТОЛМАЧОВУ (вагова категорія до 78 кг); за 2 місце нагороджено курсантку навчальної групи ДР-144 Анастасію ТАРНАПОЛЬСЬКУ (вагова категорія понад 78 кг).

Також нагородили команди і учасників спартакіади – курсантів першого курсу, які брали участь в спортивному заході в рамках табірного збору. Перше місце посіла команда факультету підготовки фахівців для органів досудового розслідування Національної поліції України. Друге місце виборола команда факультету підготовки фахівців для підрозділів кримінальної поліції Національної поліції України.

 

 


66