Відбувся випуск слухачів курсу «Використання БПЛА в поліцейській діяльності»

Новини університету

У ДДУВС триває факультативний курс «Використання БПЛА в поліцейській діяльності», де беруть участь військові ветерани, практичні працівники підрозділів Національної поліції, курсанти ДДУВС.

Ректор ДДУВС взяв участь у заходах з нагоди Дня пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України

Новини університету

Ректор Дніпровського державного університету внутрішніх справ, полковник поліції Олександр МОРГУНОВ взяв участь у пам’ятних заходах на Алеї пам’яті Героїв Небесної Сотні та загиблих воїнів АТО, а також біля монумента загиблим захисникам правопорядку.

У ДДУВС відбулись заходи з нагоди Дня пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України

Новини університету

У заходах взяли участь офіцери, курсанти Дніпровського державного університету внутрішніх справ та ліцеїсти Дніпровського ліцею безпекового спрямування та національно-патріотичного виховання.

У Дніпровському ліцеї безпекового спрямування та національно-патріотичного виховання МВС пройшло тренування з тайського боксу

Ліцей МВС

Тренування для ліцеїстів провів Руслан КУШНІРЕНКО, Заслужений майстер спорту України, 5-разовий чемпіон світу з таїландського боксу Муай-Тай.

Звернення ректора Олександра МОРГУНОВА з нагоди Дня пам’яті загиблих захисників України

Новини університету

Шановні колеги, викладачі та офіцери, здобувачі вищої освіти Дніпровського державного університету внутрішніх справ. Сьогодні, 29 серпня, ми згадуємо та віддаємо шану, розповідаємо про тих, хто віддав життя, щоб відстояти Україну, її державність, незалежність і соборність.