Майбутні поліцейські ознайомилися з дотриманням прав людини в правоохоронній діяльності

Новини університету

У межах табірного збору практичні працівники поліції провели з курсантами 1 курсу Дніпровського державного університету внутрішніх справ лекційне заняття з дисципліни «Взаємодія з населенням на засадах партнерства».

Знання від професіоналів: факультатив для поліцейських

Новини «Академії поліції», Новини університету

Військові, які є фахівцями з безпілотних літальних апаратів, провели факультативне заняття для слухачів центру первинної професійної підготовки «Академія поліції».

Тактична підготовка і домедична допомога: заняття для ліцеїстів

Ліцей МВС

В рамках проведення вступного курсу з учнями Дніпровського ліцею безпекового спрямування та національно-патріотичного виховання проведено заняття з основ поводження зі зброєю та з домедичної допомоги.

Тактика дій поліцейського при зупинці транспортного засобу: практичне заняття для курсантів ДДУВС

Новини університету

Здобувачі Дніпровського державного університету внутрішніх справ за участі запрошеного практика – військовослужбовця Збройних Сил України – відпрацювали основні елементи безпеки й тактику дій під час зупинки транспортного засобу.

Представники «Академії поліції» ДДУВС долучились до заходів з нагоди Дня пам’яті захисників України

Новини «Академії поліції», Новини університету

29 серпня 2024 року слухачі Центру первинної професійної підготовки «Академія поліції» вшанували Героїв та поклали квіти до Меморіалу пам’яті загиблим правоохоронцям у м. Дніпро.

Залучення суддів та прокурорів до навчальних занять з курсантами ДДУВС

Новини університету

Кафедра кримінального процесу Дніпровського державного університету внутрішніх справ продовжує практику проведення бінарних занять з навчальної дисципліни «Досудове розслідування».