Залучення суддів та прокурорів до навчальних занять з курсантами ДДУВС

Новини університету

Кафедра кримінального процесу Дніпровського державного університету внутрішніх справ продовжує практику проведення бінарних занять з навчальної дисципліни «Досудове розслідування».

Професоркою кафедри кримінального процесу Вікторією РОГАЛЬСЬКОЮ проведено практичне заняття спільно з прокурором Спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Східного регіону Олександром КУХАРУКОМ та лекційне заняття спільно з суддею Дніпропетровського районного суду Дніпропетровської області Іриною ШАПОВАЛОВОЮ.

Курсанти факультету підготовки фахівців для підрозділів досудового розслідування Національної поліції України вирішували завдання до змодельованих фабул та самостійно вносили відомості до навчального Єдиного реєстру досудових розслідувань за допомогою відповідного симулятора.

Курсанти як майбутні слідчі мали можливість поспілкуватися з суддею місцевого суду на тему особливостей здійснення спеціального досудового розслідування та розглянути найпоширеніші підстави відмов слідчими суддями у задоволенні клопотань сторони обвинувачення.

 

 


27