У ДДУВС розпочато серію психопрофілактично-мотиваційних занять з курсантами

Новини університету

Метою занять з курсантами 1, 2, 3 курсів є сприяння успішній психологічній реадаптації до специфічних умов навчання в закладі вищої освіти.

Психологами відділення психологічного забезпечення ВКЗ під час першого заняття з курсантами 2 курсу було акцентовано увагу на важливості усвідомлення особистої відповідальності кожного курсанта щодо особистого впливу на репутацію поліцейського та працівників системи МВС в суспільстві, прийняття відповідальності за власну професійну і життєву траєкторію, розвитку самостійності і стресостійкості.

З метою додаткової мотивації до навчання та професійного зростання психологом Владиславом БІДНЯКОМ було проведено психологічні вправи, які викликали у курсантів значний інтерес. В свою чергу курсанти мали змогу поділитися своїми поглядами стосовно ролі та іміджу сучасного поліцейського в суспільстві, труднощами реадаптації до умов навчання після довготривалого відпочинку, психологічними особливостями самостійного життя, планами на майбутній кар’єрний шлях тощо.

Психологічний супровід курсантів є важливою складовою не тільки їх навчання, але усього професійного шляху.

 

 


65