Курсанти ДДУВС допомагають військовим: власноруч виготовляють подушки для фронту

Новини університету

Здобувачі Дніпровського державного університету внутрішніх справ продовжують активно підтримувати армію. Однією з ініціатив, яка набрала популярності серед курсантів, є виготовлення подушок та плетіння маскувальних сіток.

Курсанти зазначають: процес виготовлення нескладний, але вимагає уважності та злагодженої роботи. Для подушок розкроюють залишки тканини, старий одяг і текстиль, який потім зшивають та набивають вручну. Такі подушки стають незамінними для військових, адже допомагають забезпечити мінімальний комфорт у польових умовах.

Не полишають курсанти і плетіння сіток: вироби спрямовані на збереження техніки, маскування позицій та захист життя самих військовослужбовців. Акція триває на базі місцевого волонтерського осередку «ПавуЧари з Дніпра».

«Навіть такі, здавалося б, дрібні речі здатні суттєво підняти моральний дух бійців, нагадати їм про підтримку з боку цивільного населення та молоді. Волонтерство вчить нас бути соціально відповідальними, вмінню співчувати та допомогати тим, хто захищає мир і спокій нашої держави», – коментують майбутні правоохоронці.

 

 


25