Цікаво про ДДУВС: зустріч з ліцеїстами

Ліцей МВС, Новини університету

У Дніпровському державному університеті внутрішніх справ пройшла зустріч з ліцеїстами Дніпровського ліцею безпекового спрямування та національно-патріотичного виховання МВС. Захід організовано відділом соціально-гуманітарної роботи ДДУВС.

Під час зустрічі учнів привітали зі вступом до ліцею, початком нового етапу життя та побажали плідного навчання на шляху до опановування майбутньої професії.

Наталія КАРНАУХ, керівник відділу соціально-гуманітарної роботи університету, розповіла ліцеїстам про історію закладу вищої освіти, його розвиток, структуру та можливості. Зазначено про напрями підготовки фахівців, матеріальну базу.

Помічник ректора ДДУВС Володимир КОВБАСА акцентував увагу присутніх на роботі закладу вищої освіти у напрямку національно-патріотичного виховання. Помічник ректора орієнтував ліцеїстів на досягнення високих результатів у навчанні та розповів про важливість і престиж служби поліцейського, побажав ґрунтовного опанування необхідних знань і навичок.

Після завершення заходу було проведено міні-вікторину щодо засвоєння матеріалу з історії ДДУВС. Ліцеїсти, які дали правильні відповіді, отримали пам’ятні призи.

 

 


81