У ДДУВС пройшли змагання з гирьового спорту

Новини університету

У Дніпровському державному університеті внутрішніх справ відбулись змагання з гирьового спорту серед курсантів першого року навчання та слухачів «Академії поліції».

Захід організовано кафедрою спеціальної фізичної підготовки ДДУВС з метою популяризації фізичної культури і спорту, розвитку прикладних навичок, умінь, виховання морально-психологічних якостей майбутніх співробітників поліції, відбору кращих спортсменів до команд університету тощо.

Після виконання Державного Гімну України і вшанування пам’яті полеглих хвилиною мовчання до всіх присутніх з промовою звернувся проректор ДДУВС Ігор КОВАЛЬОВ.

Ігор КОВАЛЬОВ зазначив про важливість фізичної культури для майбутніх правоохоронців та акцентував увагу, що університет всіляко сприятиме розкриттю спортивних талантів здобувачів вищої освіти.

У змаганнях взяли участь команди факультету підготовки фахівців для органів досудового розслідування Національної поліції України, факультету підготовки фахівців для підрозділів кримінальної поліції Національної поліції України та ЦППП «Академія поліції».

За результатами змагань у командному заліку місця розподілились наступним чином:

I місце посіли представники групи ДР-081-24-1;

II місце вибороли курсанти групи КП-262-24-1;

III місце – за курсантами групи СР-262-24-1.

 

 


62