У ДДУВС відбувся чемпіонат з легкої атлетики

Новини «Академії поліції», Новини університету

Участь у змаганнях взяли курсанти 1, 2 та 3 курсу, а також слухачі ЦППП «Академія поліції».

Захід організовано кафедрою спеціальної фізичної підготовки ДДУВС з метою популяризації фізичної культури і спорту серед здобувачів вищої освіти Дніпровського державного університету внутрішніх справ та підвищення майстерності спортсменів, підвищення рівня фізичної загартованості та залучення молоді до регулярних занять фізичною культурою та спортом.

Після виконання Державного Гімну України і вшанування пам’яті полеглих хвилиною мовчання до присутніх з промовою звернувся проректор ДДУВС Ігор КОВАЛЬОВ та акцентував увагу на давніх спортивних традиціях університету. Проректор зазначив, що саме завдяки спортивній складовій гартується сила і характер майбутніх поліцейських.

У змаганнях взяли участь команди факультету підготовки фахівців для органів досудового розслідування Національної поліції України, факультету підготовки фахівців для підрозділів кримінальної поліції Національної поліції України, навчально-наукового інституту права та підготовки фахівців для підрозділів превентивної діяльності Національної поліції України, а також ЦППП «Академія поліції».

Учасники бігли дистанції 1000, 3000 та 5000 метрів.

За результатами змагань у командному заліку місця розподілились наступним чином:

• 1 місце посіла команда 2 курсу факультету підготовки фахівців для органів досудового розслідування Національної поліції України;

• 2 місце виборола команда 1 курсу факультету підготовки фахівців для органів досудового розслідування Національної поліції України;

• 3 місце – у команди ЦППП «Академія поліції».

 

 


34