Студенти ДДУВС ознайомились із роботою адміністративного суду та міграційної служби

Новини університету

Заходи проведено для здобувачів Навчально-наукового інституту права та інноваційної освіти Дніпровського державного університету внутрішніх справ.

Під час візиту до Дніпропетровського окружного адміністративного суду студенти поспілкувались із головою установи Володимиром ГОРБАЛІНСЬКИМ, ознайомились із роботою апарату суду, побачили приміщення, де проходять засідання тощо.

Також відбулась ознайомча екскурсія до Головного управління Державної міграційної служби в Дніпропетровській області.

Студенти поспілкувались із заступником начальника управління – начальником відділу паспортизації Управління з питань паспортизації, реєстрації та еміграції Юлією ВОРОНЦОВОЮ та заступником начальника відділу протидії нелегальній міграції Управління міграційного контролю, протидії нелегальній міграції та реадмісії Оленою БОЙКО.

Посадовці розповіли здобувачам про структуру, функції та завдання, які виконує державна міграційна служба, познайомили з роботою працівників та відповіли на всі запитання.

Студенти кажуть, що такі зустрічі розширюють розуміння функціоналу професій майбутніх випускників, готують до роботи в практичних підрозділах та спонукають обирати ті предмети з освітньої програми університету, на які варто звернути особливу увагу під час навчання, аби стати кваліфікованим фахівцем.

 

 


43