Шановні колеги! Університет Вітовта Великого, Литва запрошує академічний персонал та здобувачів вищої освіти подати заявку на участь у зимової школи.

Новини та оголошення (міжнародна діяльність)

З 4 січня по 2 лютого в Університеті Вітаутаса Великого буде організовано зимовий курс литовської мови та культури 2025 (8 ECTS). Протягом 4 тижнів учасники вивчатимуть один рівень литовської мови, відвідуватимуть соціокультурні лекції, пов’язані з литовськими студіями, екскурсії та значну кількість культурних пам’яток.

Ви можете подати заявку на онлайн-курс або на контактний курс у Вільнюсі. Університет Вітовта Великого має для іноземців 16 фінансованих місць, тобто відібрані апліканти безплатно візьмуть участь в онлайн-курсі або контактному курсі, а ті, хто приєднається до нас у Вільнюсі, отримають стипендію в розмірі 825,00 євро для покриття витрат на дорогу, витрати на проживання та харчування.

Для участі необхідно тримати рекомендаційний лист та лист про підтвердження вашого статусу, заповніть анкету до 14 жовтня 2024 року. Форму заявки та додаткову інформацію ви можете знайти на сайті університету або зв’язатися з організаторами заходу bsu@vdu.lt.

 

Public Relations Department of DSUIA

15