Засідання Вченої ради ДДУВС

Новини університету

У Дніпровському державному університеті внутрішніх справ відбулось засідання Вченої ради. Захід пройшов під головуванням першого проректора Ігоря МАГДАЛІНИ.

Ігор МАГДАЛІНА вручив дипломи докторів філософії з галузі знань 08 «Право» за спеціальністю 081 «Право» ад’юнкту кафедри криміналістики та домедичної підготовки Діані ГАРАЩУК; ад’юнкту кафедри криміналістики та домедичної підготовки Ірині ДЕМЧЕНКО та аспірантці кафедри кримінально-правових дисциплін Тетяні СИВОГРИВОВІЙ.

Відповідно до порядку денного розглянуто та затверджено результати конкурсу на заміщення (комплектування) вакантної посади ученого секретаря секретаріату Вченої ради ДДУВС.

Заслухано інформацію про результати роботи Приймальної комісії та проведення набору до університету у 2024 році, розглянуто питання про утворення разової спеціалізованої вченої ради для проведення захисту дисертації, про внесення редакційних змін до Положення про Вчену раду ДДУВС тощо.

Крім того, рекомендовано до друку та поширення через мережу «Інтернет» науковий журнал «Науковий вісник Дніпровського державного університету внутрішніх справ» № 3, 2024.

 

 


16