У ДДУВС пройшов чемпіонат із боротьби самбо

Новини університету

Участь в заході взяли збірні команди курсантів та слухачів «Академії поліції».

Чемпіонат із самбо організовано кафедрою спеціальної фізичної підготовки ДДУВС з метою популяризації фізичної культури і спорту, розвитку прикладних навичок, умінь, виховання морально-психологічних якостей майбутніх співробітників поліції, підвищення рівня загартованості та залучення молоді до регулярних занять спортом.

Після виконання Державного Гімну України і вшанування пам’яті полеглих хвилиною мовчання до всіх присутніх з промовою звернувся проректор ДДУВС Ігор КОВАЛЬОВ.

Ігор КОВАЛЬОВ акцентував увагу, що спортивне життя є важливим аспектом у підготовці сучасного поліцейського. А боротьба самбо дає основи тих умінь і навичок рукопашного бою, якими на досконалому рівні мають володіти правоохоронці.

У змаганнях взяли участь команди факультету підготовки фахівців для органів досудового розслідування Національної поліції України, факультету підготовки фахівців для підрозділів кримінальної поліції Національної поліції України, Навчально-наукового інституту підготовки фахівців для підрозділів превентивної діяльності, а також ЦППП «Академія поліції».

За результатами змагань місця розподілились таким чином:

І місце виборола команда 2-го курсу факультету підготовки фахівців для підрозділів кримінальної поліції Національної поліції України;

ІІ місце посіла команда 4-го курсу факультету підготовки фахівців для органів досудового розслідування Національної поліції України;

ІІІ місце отримала команда 3-го курсу факультету підготовки фахівців для органів досудового розслідування Національної поліції України.

 

 


60