Продовжується набір в Автошколі для осіб з інвалідністю ДДУВС

Новини університету

До Автошколи для осіб з інвалідністю ДДУВС продовжують приходити нові слухачі. Оксана, слухачка з Павлограда, розпочала практичні заняття.

Стати більш мобільною та всюди встигати – ось одне із бажань Оксани, тож вона вирішила навчитись керувати автомобілем. У Павлограді вона пройшла теоретичну підготовку, а практичну складову керування опановує в Автошколі для осіб з інвалідністю, яка працює на базі Дніпровського державного університету внутрішніх справ.

Оксана каже, що обрала Автошколу для осіб з інвалідністю ДДУВС, оскільки вже раніше неодноразово чула про високу кваліфікацію інструкторів, якісні автомобілі, зручні умови навчання.

Дівчина вже пройшла перші практичні заняття, опанувала вправи для початку руху та керування в умовах навчального майданчика.

Унікальний проєкт МВС України реалізовано в рамках Національної стратегії створення безбар’єрного простору та за ініціативи першої леді України Олени Зеленської «Без бар’єрів». Проєкт спрямований на соціальну адаптацію до суспільного життя та рівні можливості для всіх, хто має інвалідність, та прагне опанувати навички керування автомобілем.

Телефон для довідок: 0936765926.

Адреса: м. Дніпро, пр. Науки, 26.

 

 


22