Заняття із залученням працівників відділу карного розшуку Дніпровського районного управління поліції ГУНП в Дніпропетровській області

Інформаційно-комунікаційні заходи з питань запобігання корупції, Новини університету

Захід було проведено для слухачів Центру первинної професійної підготовки «Академія поліції» ДДУВС у рамках дня дисципліни.

Метою проведення заняття було інформування учасників освітнього процесу про різноманітні аспекти служби, з якими вони можуть зіткнутися під час виконання своїх обов’язків у майбутньому.

На заняття були запрошені досвідчені фахівці: оперуповноважений відділу карного розшуку Дніпровського районного управління поліції ГУНП в Дніпропетровській області, підполковник поліції Роман ШУТЕНКО та уповноважений з антикорупційної діяльності ДДУВС Руслан ЛУПИР.

Фахівці розповіли про неухильне дотримання законності, антикорупційного законодавства, шкідливий вплив наркотичних засобів, а також про наслідки співпраці з особами, причетними до незаконного обігу наркотичних речовин і прекурсорів. Крім того, гості надали рекомендації щодо якісної служби у майбутньому.

Слухачам Академії поліції було роздано примірники Правил етичної та доброчесної поведінки працівників МВС України, наголошено на важливості забезпечення високого рівня моральних та професійно-етичних принципів поліцейських, а також проведено роз’яснювальну роботу щодо дотримання вимог Правил поведінки.

 

 


36