Збірна команда з футболу ДДУВС здобула першість на Чемпіонаті міста

Новини університету

Збірна команда з футболу Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ «Юрист» за підсумками змагань «34 канал – чемпіонат м. Дніпропетровська з футболу 2015 року» посіла 1 місце.

Церемонія нагородження відбулася у медіа-центрі «Дніпро-пост». Перед початком підведення підсумків футболісти і тренери хвилиною мовчання вшанували пам’ять Вадима Тищенка, легендарного гравця, спортивного директора ФК «Дніпро», а також Вадима Мальцева, постійного учасника аматорських змагань, гравця і тренера команди «Тайфун».

Переможців та призерів нагороджували перший віце-президент Федерації футболу Дніпропетровська Сергій Теодорович, генеральний директор телекомпанії «34 канал» Руслан Пахомов, PR-директор «34 каналу» Олександр Шевців.

За підсумками змагань у другій групі були нагороджені кращі команди:

1 місце«Юрист»;

2 місце – «КБ Південне»;

3 місце – ХФК «Скала».

Кубок ДДУВС

Кубок ДДУВС

На церемонії нагородження також презентовали Кубок Чемпіона міста, який буде розігруватися з 2016 року. Цей трофей присвячений 100-річчю проведення змагань у нашому місті. Зазначимо, перший футбольний чемпіонат під егідою Катеринославської футбольної ліги відбувся у далекому 1916 р., тоді ще в Катеринославі.


1 184