Курсант ДДУВС представлятиме Україну на міжнародних змаганнях із боксу в Албанії

Новини університету

Курсант навчальної групи КМ-443 Костянтин Пінчук у свої 18 років встиг провести 25 боксерських боїв на великому ринзі, отримавши призові місця на Всеукраїнських та Міжнародних змаганнях із боксу.

Сьогодні курсант ДДУВС Костянтин Пінчук є одним із найтитулованіших боксерів Дніпропетровщини, шестикратним чемпіоном України та багаторазовим чемпіоном Дніпропетровської області з боксу.
Сьогодні курсант ДДУВС Костянтин Пінчук є одним із найтитулованіших боксерів Дніпропетровщини.

Сьогодні курсант Костянтин Пінчук є одним із найтитулованіших боксерів Дніпропетровщини, шестикратним чемпіоном України та багаторазовим чемпіоном Дніпропетровської області з боксу. Це хлопець, який навчився поєднувати навчання, службу в поліції та великий спорт.

У 2014 році, навчаючись на 1-му курсі, Костянтин отримав кваліфікацію «Майстер спорту міжнародного класу» з боксу, провівши блискучий бій та отримавши перемогу на Чемпіонаті Європи серед молоді.

У 2014 році, навчаючись на 1-му курсі ДДУВС, Костянтин отримав кваліфікацію «Майстер спорту міжнародного класу» з боксу.
У 2014 році Костянтин отримав кваліфікацію «Майстер спорту міжнародного класу».

Костянтин завжди залишається відданим слову та відповідає за свої дії, так його навчав батько, який до того ж є його тренером. Строгий режим, підйом, заняття в університеті, тренування… І так кожного дня.

На черзі наступні Міжнародні змагання в Албанії, де Костянтин Пінчук представлятиме збірну України з боксу. Тож тримаймо кулаки за нашого спортсмена та побажаємо йому перемоги!

Курсант ДДУВС представлятиме Україну на міжнародних змаганнях із боксу в Албанії
Курсант ДДУВС представлятиме Україну на міжнародних змаганнях із боксу в Албанії

Варто відмітити, що керівництво факультету № 1 Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ постійно проводить роботу з підвищення рівня фізичного виховання особового складу та всіляко пропагує здоровий спосіб життя серед курсантів. Викладачі організовують туристичні подорожі історичними місцями України, сходження на вершини гір, спортивні свята на відкритій місцевості й командні військово-тактичні ігри «Страйкбол». Курсанти факультету беруть участь у змаганнях на першість університету з таких видів спорту, як самбо, бокс, фріфайт, міксфайт, футбол, гирьовий спорт, жим штанги тощо.

Випускники факультету – призери всеукраїнських та міжнародних змагань, майстри спорту України. Гордість університету – наші викладачі, чемпіони України, Європи та світу з різних видів спорту: Сергій Балабан, Сергій Петренко, Микола Турчанніков.

Пишаємося нашими спортсменами та бажаємо їм великих досягнень у спорті!

 

Відділення зв’язків з громадськістю

 


1 374