Викладач кафедри кримінально-правових дисциплін Сергій Риб’янець увійшов в 10-ку найкращих суддів України

Новини університету

Українська Гельсінська спілка з прав людини спільно з представниками Вищого спеціалізованого суду з розгляду цивільних і кримінальних справ провели дослідження «Precedent UA – 2016». Його предметом стала практика національних судів щодо застосування рішень Європейського суду з прав людини (ЄСПЛ).

Дослідження проводилися з 2006 по 2016 рік, у них взяли участь судді з усієї України. Днями у столиці відзначили 10 найкращих суддів, які найбільш вдало застосовують рішення Європейського суду з прав людини за статтею 5 (право на свободу) Конвенції про захист прав людини і основоположних свобод, серед них доцент кафедри кримінально-правових дисциплін Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ Сергій Риб’янець.

Сергій Анатолійович у навчальному закладі працює з вересня 2016 року. За плечима має 14 років стажу служби в органах внутрішніх справ, 24 роки – в органах суду.

У викладацькій роботі намагається бути об’єктивним та справедливим, цих принципів його навчила багаторічна практика в суді. «Творчими, дисциплінованими та вихованими, саме такими хочу бачити своїх студентів. Переконаний, симбіоз цих рис характеру допоможе їм перемагати у житті та досягати високих результатів у кар’єрі», – розповідає доцент кафедри кандидат юридичних наук Сергій Риб’янець.

Колектив Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ вітає доцента кафедри кримінально-правових дисциплін з високою нагородою. Бажаємо творчого натхнення та ентузіазму у викладацькій роботі, високих наукових здобутків, здібних та талановитих студентів!

 

 


3 458