У Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ відсьогодні для першокурсників розпочато табірний збір

Новини університету

На плацу навчального закладу відбулося урочисте відкриття табірного збору для 400 курсантів-новобранців.

Упродовж двох тижнів першокурсники проходитимуть «курс молодого бійця». Підйом пів на сьому ранку, пробіжка та теоретичні заняття. Крім цього, новобранці зможуть ознайомитися з основами стройової та вогневої підготовки, надання медичної допомоги, нормативними документами, які регламентують діяльність Національної поліції. Це нелегкий період адаптації та становлення особистості в новому колективі, формування психологічної стійкості та готовності до служби в поліції.

Професорсько-викладацький склад закладу, а також командири стройових підрозділів допоможуть новобранцям опанувати ази майбутньої професії.

«Хлопці розуміють, що треба захищати державу, і тому обирають професію справжніх чоловіків. Переконаний, що вони не змінять свій вибір – вибір правди, добра і честі, а підготовка, яку вони отримають в стінах нашого навчального закладу, стане основою їхнього успіху та професійного зростання», – переконаний т.в.о. першого проректора полковник поліції Костянтин Бахчев.

Далі під звуки оркестру ДДУВС відбувся перший урочистий марш новобранців.

Першокурсники свідомо обрали майбутній фах, хтось про це мріяв із дитинства, а для когось прикладом стали рідні.

Молоді юнаки та дівчата під керівництвом досвідчених офіцерів отримають необхідну підготовку для складання Присяги працівника Національної поліції України. 22 серпня табірний збір буде урочисто закрито.

 

 


2 452