Запрошуємо взяти участь у Всеукраїнській науково-практичній конференції «Актуальні проблеми діяльності органів досудового розслідування»!

Анонси університету

8 червня 2018 року у Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ пройде Всеукраїнська науково-практична конференція «Актуальні проблеми діяльності органів досудового розслідування».

До участі у конференції запрошуються представники міжнародних організацій, закладів вищої освіти, наукових установ, правоохоронних органів та недержавних установ.

Метою конференції є об’єднання зусиль працівників правоохоронних органів України та іноземних держав, європейських та світових експертів, інших осіб, зацікавлених у розв’язанні проблем, пов’язаних із протидією наркозлочинності, дослідженні досвіду у цій сфері в глобальній, регіональній та місцевій перспективі.

Пріоритетні напрями роботи конференції:

– кримінально-правове та кримінологічне забезпечення діяльності органів досудового розслідування;

– кримінально-процесуальне забезпечення діяльності органів досудового розслідування;

– криміналістичне забезпечення діяльності органів досудового розслідування;

– оперативно-розшукове забезпечення діяльності органів досудового розслідування;

– організаційне та інформаційно-аналітичне забезпечення діяльності органів досудового розслідування.

Робочі мови конференції: українська, англійська, російська.

На початок роботи конференції буде видано збірник тез доповідей.

До 25.05.2018 року матеріали для опублікування тез доповідей необхідно направити на адресу редакції: 49005, Україна, м. Дніпро, просп. Гагаріна, 26 (т. (+38056) 370-96-59, (+38097) 274-47-90) або на e-mail: konfapdodr@ukr.net

Заявки на участь у роботі конференції приймаються до 25.05.2018 року (e-mail: konfapdodr@ukr.net).

Витрати, пов’язані з публікацією матеріалів конференції, оплачуються учасником конференції і становлять 100 гривень. Усі витрати, пов’язані з проїздом та проживанням, здійснюються учасниками за власний рахунок або за рахунок сторони, яка їх відряджає.

Реквізити для оплати.

Додаткову інформацію можна отримати у членів оргкомітету: Олександр Кобзар, тел.: (+38067) 791-38-32; e-mail: k_kp@dduvs.edu.ua; Юрій Орел, тел.: (+38068) 550-39-23; e-mail: k_kpd@dduvs.edu.ua.

 

 


1 665