Обійшов найтитулованішого українського стрілка

Новини університету

Викладач кафедри тактико-спеціальної підготовки майор поліції Євген Зеленський вкотре довів свою професійну спортивну майстерність, виборовши титул чемпіона на Відкритому чемпіонаті Дніпропетровської області з кульової стрільби, який зібрав 18 найвлучніших стрілків з усього регіону.

Спортсмен ДДУВС виступав у складі команди ФСТ «Динамо» та став переможцем у вправі ПП-3 (пневматичний пістолет).

Всього на одне очко Зеленський обійшов свого суперника – майстра спорту міжнародного класу, члена Національної збірної України з кульової стрільби Івана Бідняка. До речі, Євген та Іван – обоє випускники нашого університету, більше того, вони навчалися в одній групі. «Іван завжди був у стрільбі на голову вищим, він – стрілок з великої літери, ця перемога далася мені нелегко, і я вперше зміг обійти такого сильного суперника», – розповідає Євген Сергійович.

майор поліції Євген Зеленський

А ще цей чемпіонат значимий для спортсмена перемогою його дружини Катерини. Інструкторка Національної гвардії України, майстер спорту міжнародного класу зі стрільби кульової стала абсолютною чемпіонкою серед жінок.

Вже незабаром Євген у складі збірної команди області візьме участь у чемпіонаті України з кульової стрільби з пневматичної зброї, який проходитиме у Львові. Вболіваємо та чекаємо переможних результатів!

 

 


3 034