Детальніше про українську євроінтеграцію

Новини «Академії поліції»

У Запорізькому центрі первинної професійної підготовки «Академія поліції» (м. Запоріжжя) триває виставка на тему «Державна політика у сфері євроатлантичної інтеграції України».

Детальніше про українську євроінтеграцію

Усі бажаючі мають змогу переглянути виставкові екземпляри за тематичними розділами: «Основи Європейської та євроатлантичної інтеграції України», «Засади функціонування ЄС», «Професійна діяльність держслужбовців в умовах євроінтеграції».

У рамках виставки гості бібліотеки «Академії поліції» ознайомлюються із теоретичними, методологічними та практичними аспектами формування і реалізації геоекономічної політики в контексті євроінтеграційних процесів. Крім цього, у виданнях, що представлені на виставці, виокремлено шляхи інтеграції в європейські та євроатлантичні структури та перспективи набуття членства в Європейському Союзі.

Детальніше про українську євроінтеграцію

Як зазначають у «Академії поліції», унікальність цих видань у тому, що вони висвітлюють статус громадян України на території держав-членів ЄС, а також здійснюють стислий аналіз змін до конституційного устрою ЄС.

Виставку відвідали слухачі та співробітники закладу.

 

 


768