Бачимо ціль – немає перешкод!

Новини університету

Збірна Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ змагалася за першість у чемпіонаті обласної організації Товариства з практичної стрільби за програмою комплексних змагань «Динаміада-2018». Разом із курсантами ДДУВС виборювали перемогу представники правоохоронних органів, рятувальних служб області тощо.

Змагання проходили у Дніпрі на базі спортивного клубу ФСТ «Динамо». У турнірі взяли участь 9 найсильніших команд-представників силових відомств, серед яких – збірна Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ.

Честь ДДУВС у чемпіонаті захищали старший викладач і викладач кафедри тактико-спеціальної підготовки Олена Лопаєва та Євген Зеленський, курсант факультету превентивної діяльності Віталій Скотников, а також курсант факультету підготовки фахівців для підрозділів кримінальної поліції Олег Манойло.

Бачимо ціль – немає перешкод!

За результатами змагань збірна ДДУВС виборола срібло, поступившись всього лише одним балом команді Національної гвардії України.

Бачимо ціль – немає перешкод!

Що ж до особистих перемог, Олена Лопаєва посіла 3 місце у вправі «ПМ-2», а Євген Зеленський став срібним призером змагань у вправі «ПМ-4».

Бачимо ціль – немає перешкод!

Вітаємо збірну ДДУВС із досягненням! Попереду – обласні змагання, чемпіонати всеукраїнського та міжнародного рівня. Тож, бажаємо непереборної жаги до перемоги!

 

 


949