Молодь ДДУВС демонструє високий рівень правової освіти

Новини університету

Нещодавно в Острозі (Рівненська область) традиційно відбулася Національна олімпіада юридичних клінік України з консультування клієнтів-2019. У науковому заході взяли участь і представники Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ, а саме – команда юридичної клініки «Істина».

Молодь ДДУВС демонструє високий рівень правової освіти

Олімпіада проходила на базі Національного університету «Острозька академія» за сприяння Асоціації юридичних клінік України.

За результатами відбіркового етапу змагань з консультування команда юридичної клініки «Істина» вкотре виборола перемогу та у висновку потрапила до дванадцятки найкращих.

Дніпропетровський державний університет внутрішніх справ на олімпіаді представили курсант факультету підготовки фахівців для підрозділів превентивної діяльності Наталія Фрунза та курсант факультету підготовки фахівців для підрозділів кримінальної поліції Данило Земелько разом із тренером – координатором Call-центру юридичної клініки «Істина» Інгою Гудим.

Молодь ДДУВС демонструє високий рівень правової освіти

Конкурс проходив англійською мовою. Представники ДДУВС продемонстрували креативний підхід до інтерв’ювання клієнтів та були відзначені як новатори у досягненні командного рішення. За результатами змагання команду відзначили дипломами.

Як зазначають фахівці юридичної клініки «Істина», такий формат конкурсу є унікальним та ефективним інструментом отримання цінних практичних умінь майбутніми правоохоронцями, а також удосконалення навичок у наданні первинної консультації клієнту. Демонстрували курсанти ДДУВС і командну співпрацю.

Молодь ДДУВС демонструє високий рівень правової освіти

 

 


835