Курсанти ДДУВС підтвердили свою майстерність у легкій атлетиці!

Новини університету

Нещодавно у Дніпрі відбувся Чемпіонат області серед юніорів та молоді. Змагання проходили на стадіоні олімпійського резерву. За перемогу боролися і курсанти Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ. Докладніше про результати – далі.

Курсанти ДДУВС підтвердили свою майстерність у легкій атлетиці!

У рамках чемпіонату спортсмени долали дистанції у 100 м, 800 м, 1500 м, 2000 м та 3000 м.

За результатами естафети представники ДДУВС посіли чимало призових місць. Зокрема на дистанції у 1500 м в особистому заліку серед жінок перемогла курсантка факультету підготовки фахівців для органів досудового розслідування Валерія Сорокотяга. Друге місце серед чоловіків посів курсант факультету підготовки фахівців для підрозділів кримінальної поліції Руслан Кордобан, а третє – курсант факультету економіко-правової безпеки Сергій Болюх.

На дистанції у 100 м гідний результат продемонстрував курсант факультету підготовки фахівців для органів досудового розслідування Сергій Заїка. Юнак посів третє місце. На відрізку у 800 м Сергій Болюх став третім.

На дистанції у 2000 м також переміг Сергій Болюх. На відрізку у 3000 м виборола серед жінок першість Валерія Сорокотяга. Руслан Кордобан посів друге місце, а курсант факультету підготовки фахівців для підрозділів кримінальної поліції Андрій Іваненко – третє.

«Особисто мені сподобався високий рівень організації змагань. До того ж, конкуренція була гідна. Звісно, трішки ускладнювали завдання погодні умови, адже упродовж двох днів чемпіонату йшов дощ. Тим не менше, ми були зосереджені на результаті. І своїми досягненнями ми задоволені», – поділився враженнями Руслан Кордобан.

 

 


888