Віктор Богуславський – дипломант конкурсу проєктів і стартапів «InnoDnipro»

Новини університету

У Дніпровській міській раді підбили підсумки конкурсу проєктів і стартапів «InnoDnipro». Диплом фіналіста отримав завідувач кафедри спеціальної фізичної підготовки Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ Віктор Богуславський.

Усього було подано 57 проєктів, до процесу оцінювання допустили 53 ініціативи, серед них – проєкт Віктора Богуславського «Апгрейд».

Метою проекту «Апгрейд» є сприяння розбудови у регіоні ефективної системи освіти, спрямованої на виховання молоді, оздоровлення населення, залучення до занять фізичною культурою та спортом молодого покоління, формування психологічної стійкості та вольових якостей, що має стати фундаментом протидії злочинності, шкідливим звичкам. Серед завдань також – формування у дітей і молоді грамотністі та культури відповідно до їхніх вікових, індивідуальних та інших особливостей.

Привітав найкращих учасників і вручив їм сертифікати та дипломи секретар Дніпровської міської ради Олександр Санжара.

Мета конкурсу – виявлення талановитих розробників, сприяння їх професійному росту, популяризація винахідницької та підприємницької ініціативи у перспективних напрямах кращих інноваційних рішень у Дніпрі.

 

 


888