Написання та видання колективної монографії «Деліктологія»

Новини та оголошення (міжнародна діяльність)

Шановні колеги, науковці, викладачі, аспіранти та всі зацікавлені особи!

Академія ГУСПОЛ (Чехія) і офіційний представник Академії в Україні Громадська організація «Європейський інститут післядипломної освіти» запрошують вас взяти участь у написанні третього тому колективної монографії «Деліктологія».

Ваші напрацювання з права, філософії, психології, економіки, менеджменту, криміналістики та інших наукових дисциплін, в яких відображені наукові здобутки, що сприятимуть всебічному забезпеченню правоохоронної діяльності, захисту прав і свобод людини та розвитку комплексного напряму наукових досліджень, будуть гідно представлені в європейському науковому просторі.

До наукової праці, опублікованої у країні Європейського Союзу з присвоєнням UDC та міжнародного номера ISBN, будуть включені комплексні ґрунтовні дослідження щодо протидії правопорушенням (злочинам і проступкам) обсягом 20 сторінок у формі розділів монографії, написані українською, російською або англійською мовами. Кількість співавторів не повинна перевищувати двох вчених.

Вартість участі у публікації становить 1500.00 грн.

Термін подачі матеріалів – до 01 квітня 2021 року включно.

Щодо детальної інформації про участь у колективній науковій праці звертайтесь за номером телефону +380988077708 та по e-mail: eipe.ucoz@gmail.com

Більше інформації на сайті

 


603