У ДДУВС – збори на факультеті превентивної діяльності

Новини університету

На факультеті превентивної діяльності відбулися збори співробітників. У рамках зустрічі розглянули ключові питання факультету, а також акцентували увагу на неухильному дотриманні вимог антикорупційного законодавства.

Зі співробітниками спілкувалися: декан факультету полковник поліції Костянтин Бахчев, заступник декана підполковник поліції Олександр Царьов.

Перед факультетом виступив уповноважений з антикорупційної діяльності ДДУВС Микола Олійник. Спеціаліст наголосив, що дуже важливо не піддаватися на провокаційні пропозиції та повідомляти про будь-які корупційні прояви, як серед особового складу, так і серед здобувачів вищої освіти.

Фахівець також звернув увагу на необхідність додаткової інформаційної роботи зі здобувачами вищої освіти щодо заповнення ними декларацій про майновий стан і доходи перед призначенням на посади до територіальних підрозділів Національної поліції України.

Окрім цього, представниця медико-санітарної частини Олена Корнієнко виступила з промовою щодо важливості вакцинації та необхідності вироблення колективного імунітету. Як зазначає Олена Корнієнко, це дозволить уникнути тяжких наслідків коронавірусної інфекції COVID-19.

Поряд із розглядом основних питань відбулося голосування щодо обрання голови та секретаря вченої ради факультету. Так, одностайним рішенням колективу головою було обрано Марину Саєнко, а секретарем – Ірину Дрок.

 

 


1 180