Публічна безпека у новому форматі

Новини університету

Друга хвиля поліцейських-спецпризначенців успішно закінчила цикл тренінгів за програмою «Основи спеціальної тактики поліцейських підрозділів поліції особливого призначення за Скандинавською моделлю забезпечення публічної безпеки і порядку в ході мирних зібрань та інших масових заходів». Цього разу аспекти урегулювання масових конфліктів вивчали 70 правоохоронців.

Міжнародна співпраця за програмою академічної мобільності в дії!

Новини університету

Завідувач кафедри фінансових та стратегічних розслідувань Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ Дмитро Санакоєв разом із доцентом кафедри кримінального права, кримінології, криміналістики та судових дисциплін, доктором філософії у галузі права Університету Матея Бела у Банській Бистриці (Словаччина) Адріаном Вашко провели бінарне заняття для студентів 1 курсу магістратури юридичного факультету з дисципліни «Пенологія».

Випробування поліцейським квестом або як у ДДУВС удосконалюють професійні компетентності

Новини університету

Заняття у формі поліцейського квесту з навчальної дисципліни «Оперативно-розшукова діяльність» провели у Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ для курсантів 3 курсу факультету стратегічних розслідувань.

Вітання ректора університету з Днем юриста

Анонси університету, Новини університету

Шановні колеги, щиро та сердечно вітаю вас із професійним святом! День юриста – це свято тих, хто вносить свій безпосередній і посильний внесок у розбудову незалежної та демократичної держави – науковців та практиків, яким належить видатне місце в формуванні правової культури громадян.