Зустріч ректора з представниками СКР: розповідаємо про ключові висновки!

Новини університету

«Ваша молодіжна підтримка та громадська позиція є надважливими для розвитку суспільства, а також єдності країни», – про це під час зустрічі з членами студентсько-курсантської ради зазначив ректор Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ полковник поліції Андрій Фоменко.

Зустріч із активною молоддю університету була присвячена не лише результатам діяльності СКР, а й проходила під гаслом «Україна єдина», відповідно до циклу заходів «Два тижні єдності» – ініціативи, започаткованої Президентом України Володимиром Зеленським.

Як зазначив ректор ДДУВС Андрій Фоменко, студентський рух має велике значення для консолідації українського суспільства.

«Майбутнє України – у наших руках. Саме тому дуже важливим є чітке висловлювання громадянської позиції від кожного з вас. Закликаю усіх курсантів та студентів долучитися до реалізації програми з єдності. Беріть участь у заходах, пропонуйте власні ініціативи. Вони завжди знайдуть підтримку з боку працівників закладу. Пам’ятайте, що тільки від нас залежить, яким буде майбутнє університету та майбутнє держави в цілому!» – підкреслив Андрій Євгенович.

Зокрема очільник вишу додав, що для кожного члена громадянського суспільства дуже важливо розрізняти, що таке справжній патріотизм, адже він нерозривно пов’язаний із виконанням своїх функціональних обов’язків фахівцем будь-якої сфери.

«Незалежна правова держава є результатом того, як її громадяни виконують свої функціональні обов’язки. Саме тому варто якісно та ґрунтовно навчатися, максимально розбиратися у тих навичках та вміннях, яких вимагає від вас майбутня професія. Ваші дії, ваше натхнення, а також реалізація потенціалу, – все це у комплексі допомагає створювати гідне майбутнє держави», – зауважив Андрій Фоменко.

Представники студентсько-курсантської ради у свою чергу запропонували власні ідеї та висловили побажання своїх колег щодо удосконалення умов освітнього процесу. Зокрема обговорювалися перспективи застосування презентацій студентів та курсантів у подальшому навчанні, покращення комунікації у процесі підготовки та публікування наукових робіт тощо.

 

 


493